Damir
Broj komentara : 61 Lokacija : Sarajevo Registration date : 2008-07-17
| Naslov komentara: Pitanje/prijedlog/sugestija 24/8/2008, 12:20 am | |
| Mogu li se ikako početi davati upozorenja pred ban ili banovi na par dana zbog pojavljivanja linkova gdje treba i gdje ne treba? Jako se slabo poštuju pravila foruma i meni se čini da je situacija sve lošija po tom pitanju zbog sve više novih članova. | |
|
Ilić
Broj komentara : 1391 Age : 31 Lokacija : Sokobanja,Srbija Registration date : 2008-01-19
| Naslov komentara: Re: Pitanje/prijedlog/sugestija 24/8/2008, 10:55 am | |
| | |
|
Damir
Broj komentara : 61 Lokacija : Sarajevo Registration date : 2008-07-17
| Naslov komentara: Re: Pitanje/prijedlog/sugestija 7/9/2008, 1:10 am | |
| Da ne otvaram novu temu - može li se ikako u svakom podforumu "nalijepiti" sticky tema sa par osnovnih pravila foruma, konkretno oko postavljanja referal linkova? | |
|
Ilić
Broj komentara : 1391 Age : 31 Lokacija : Sokobanja,Srbija Registration date : 2008-01-19
| Naslov komentara: Re: Pitanje/prijedlog/sugestija 7/9/2008, 12:18 pm | |
| - Damir (citat):
- Da ne otvaram novu temu - može li se ikako u svakom podforumu "nalijepiti" sticky tema sa par osnovnih pravila foruma, konkretno oko postavljanja referal linkova?
poslao sam odavno Royale-u predlog pravila,može ga dopuniti/izmeniti pa postaviti... | |
|
Bees
Broj komentara : 1476 Registration date : 2008-01-13
| Naslov komentara: Re: Pitanje/prijedlog/sugestija 7/9/2008, 12:58 pm | |
| - Damir (citat):
- Mogu li se ikako početi davati upozorenja pred ban ili banovi na par dana zbog pojavljivanja linkova gdje treba i gdje ne treba? Jako se slabo poštuju pravila foruma i meni se čini da je situacija sve lošija po tom pitanju zbog sve više novih članova.
Što se tiče bloka tema PTC zarada, dok sam ja moderator, pravilo da samo onaj ko je postavio temu ima pravo da postavi svoj link, biće poštovano. Link neće moći da prođe ni u potpisu. Za ostale blokove tema ne mogu da utičem osim da i ja smatram da i tamo treba da se napravi reda. | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Pitanje/prijedlog/sugestija | |
| |
|