Pozdrav svim ucesnicima ovog foruma. Posto je ovo rubrika za predstavljanje red je da se i predstavim.
Moje ime je Adnan, skraceno Adi, zivim u Austriji, i naravno vec duze vremena se bavim internet poslovima. Procitao sam pravila foruma pa cu se uz svo postovanje nastojati pridrzavati tih pravila.
Moram priznati da sam slucajno surfajuci naletio na ovaj forum u kom sam vidio da ima zdravih diskusija, a medju njima diskusije vezane za posao na internetu. Licno sam ucesnik jednog od najboljih ako ne i najboljih programa na netu, ali cu o tome u temi koja govori o internet poslovanju.
U ovom predstavljanju zelim jos da naglasim da sam osoba koja ima iskustva u internet poslovanju, da sam osoba koja svoje odnose sa ljudima gradi iskljucivo i samo iskljucivo na istini i korektnosti, da sam osoba kojoj nikada nije bilo bitno kako se ko zove i kom narodu pripada, i osoba sam koja zaista zeli da pomogne svim nasim ljudima koliko je to u mojoj moci.
Oni koji me poznaju vec su se mogli uvjeriti u ovo sto govorim.
Za kraj,
Svim posjetiocima ovog foruma zelim puno uspjeha u internet poslovanju, ovom forumu da dugo pozivi jer smatram da je internet poslovanja unatoc na xxxx prevara ipak nasa buducnost!
Vas prijatelj
Adi Sut